Frellsen inviterer på kaffe og sødt

/Frellsen inviterer på kaffe og sødt
Frellsen inviterer på kaffe og sødt2017-10-10T14:40:46+00:00

Hjemmelavede lækkerier og duften af friskmalede bønner
tiltrækker kunder i alle aldre

Historien hænger ved navnet Frellsen. Siden 1897 har fire generationer af fami-lien Frellsen fremstillet gourmetprodukter i høj kvalitet. Hjemmelavede chokolader og kaffe. Og fra den første dag i 2008 har Frellsen været en del af historien i METROPOL ShoppingCenter.
– Først var vi placeret, hvor Neye nu ligger, men for fire år siden fik vi mulighed for at flytte hen på hjørnet, umiddelbart ved Centertorvet, og den placering er vi rigtig glade for. Vores facade er blevet meget større, faktisk kan kunderne se os uanset hvilken vej de er på vej rundt i centret. Nu går kunderne hen til os, og ikke ind til os, påpeger butiksleder Margit Nielsen, der har været ansat hos Frellsen siden 2004 og således var med til at oprette butikken i METROPOL ShoppingCenter.

Chokolade, kaffe og is
Alle danskere ved, at Frellsen er synonym med lækkert chokolade, kaffe, softice og gammeldags isvafler. Den store kend-skabsgrad er omhyggeligt bygget op igennem 120 år og afspejles ganske godt i den brede kundegruppe, der handler hos Frellsen – nogle endda som enten anden eller sågar tredje generation.
– Vi har piger og drenge på cirka otte år, der kommer og skal have en is, og vi har ældre kunder på op til 90 år, der gerne vil købe fyldte dessertchokolader. Og så har vi yngre par, som er kommet hos Frellsen sammen med deres forældre og nu gerne vil handle her, efter at de selv er blevet voksne. Det er rigtig hyggeligt. Vi kender mange af kunderne, fordi de kommer her regelmæssigt, smiler Margit Nielsen.

Chokolader
– Man kan sige, at vi står solidt på tre
ben i danskernes bevidsthed. Frellsen er kendt for hjemmelavede chokoladestæn-ger, for vores fyldte dessertchokolader, som vi kan tilbyde i kundetilpassede gaveæsker, og så vores delikatesser løst fra disken, hvor vi kan blande et sortiment helt efter kundens ønsker. Vores gaveæsker er populære til familiens mærkedage som fødselsdage, bryllup eller sølvbryllup. De er tit brugt til receptioner eller fx julegaver.

– Vores chokolader fra disken vælger kunderne tit som et alternativ eller supplement til den traditionelle dessert. Nogle vælger simpelt hen at erstatte desserten fx en af vores lækre, hjemmelavede flødeboller eller supplere isen med dejlige chokolader. Andre serverer chokolader som sødt følgeskab til en god kop kaffe, fortæller Margit Nielsen.
Kaffe
– Kaffe og Frellsen hører uadskilleligt sammen. Rigtig mange af vores kunder mødes med naboer eller venner til en
kop kaffe og en flødebolle – et sæt, kalder vi det. Nogle sidder her længe, mens
andre hurtigt er på vej videre, men vores borde og stole er så populære, at vi tit godt kunne ønske os, at vi havde endnu mere plads. Kunderne kan vælge mellem traditionel kaffe, espresso, cappuccino og caffe latte. Desuden kan kunderne vælge varm chokolade eller the, ligesom det er muligt at købe vores gourmetkaffe med hjem i poser, siger butikslederen, der glæder sig over, at gæsterne roser Frellsens is.

Is
– Softice, gammeldags isvafler og som noget nyt frappé iskaffe er vores tredje ben, som vi høster meget stor anerkendelse for her hos os.
– Vi er stolte over, at kunder ønsker at handle hos os gennem generationer. Vi tager den trofaste kundeskare som et udtryk for, at kombinationen af kvalitetsproduk-
ter udviklet gennem mere end 100 år og en god service i butikken er med til at give kunderne lyst til at komme tilbage, smiler Margit Nielsen.

”Kombinationen af kvalitetsprodukter
udviklet gennem mere end 100 år
og en god service i butikken er med til
at give kunderne lyst til at komme tilbage”.