Bianco er trådt ind i METROPOL

/Bianco er trådt ind i METROPOL
Bianco er trådt ind i METROPOL2017-10-10T14:42:07+00:00

Efter nogle års fravær
er det populære skomærke tilbage i Hjørring

– Vi har fået en forrygende start, tak til jer kunder for den gode modtagelse. Vores forretning ligger lige overfor H&M og Matas, så vi er meget tilfredse med placeringen. Men i virkeligheden tror jeg ikke, at den ene place-ring er bedre end en anden i METROPOL ShoppingCenter, for med centrets facon tror jeg, at de fleste kunder og besøgende vælger at gå hele turen rundt, uanset hvor de har ærinde. Så alle kunder kommer forbi os, hvor vi så end er placeret.
Indehaver af Bianco i Hjørring, Jan Hvid, lægger ikke skjul på, at han og hustruen, Michelle Hvid Aldahl, er meget tilfredse med, at de har fået mulighed for at åbne en Bianco i Danmarks bedste shoppingcenter. Parret driver i forvejen Bianco-butikker i Randers, Aalborg Storcenter, Friis i Aalborg City Center og Frederikshavn.

Glæder os meget
– Uden at forklejne nogle af vores andre butikker, så har vi aldrig glædet os så meget til at åbne en ny Bianco som i METROPOL ShoppingCenter. Vi blev utroligt godt modtaget, allerede inden vi åbnede døren. Vi har indtryk af, at centret er fantastisk veldrevet, og så kan vi mærke, at Hjørring dels er en rigtig god handelsby med et varieret udbud af butikker, og dels at kunderne har manglet en Bianco.
– Bianco lå jo længere oppe ad Østergade op mod Springvandpladsen og var en god butik, som lukkede i august 2014. Siden har mange kunder i både Aalborg og Frederikshavn spurgt os, om ikke Bianco ville komme tilbage til Hjørring. Så med den interesse, der har været for Bianco gennem de seneste tre år, har vi store forventninger til butikken i METROPOL ShoppingCenter, understreger Jan Hvid, der tilføjer, at både han og hustruen jævnligt vil være at finde i butikken.

Service
– Vores butikker er drevet på et fundament af bl.a. synlighed og højt serviceniveau. Vores butikschef Anette Holmenlund Frederiksen og salgsassistent Louise Borgine Hvid driver naturligvis butikken ud fra vores værdier, men alligevel tror vi på, at det gør en forskel, at vi også er synlige i butikken, fordi vi på den må-de vil være med til understrege vores fokus på service. I de Bianco-butikker, vi driver, er alle altid tæt på beslutningerne, og vi forsøger altid at løse eventuelle udfordringer med et smil, så alle bliver tilfreds.

Mødt med et smil
– Hos Bianco i METROPOL ShoppingCenter bliver kunderne mødt med et smil, og de får hurtigt følelsen af at være velkommen. Har vi begået en fejl, eller var skoen ikke præcis som forventet, så finder vi en løsning. Altid, fastslår Jan Hvid.

Historien om Bianco

Bianco blev stiftet i 1987 af René Piper Laursen ud fra en vision om at skabe et moderne internationalt skomærke med fodtøj af høj kvalitet til mænd og kvinder og til priser, der er til at betale.
Bianco er i dag repræsenteret i mere end 100 butikker i Skandinavien – nogle er ejet af kæden og andre drives på franchisebasis.
I 1992 gør Bianco op med den danske arv, og navnet Bianco Sko erstattes af Bianco Man og Bianco Footwear. Samtidig præsenterer Bianco et omhyggeligt
opbygget design og importprogram.
I 1995 opretter Bianco sit eget uddannelsesakademi, og i 1997 introduceres Bianco International A/S for at skabe synergi på tværs af landegrænser.
I 1998 nomineres Bianco til Retailer of The Year I Danmark og året efter til Business of The Year.
De følgende år ekspanderer kæden og åbner butikker i mange nye lande.
Biancos vision er stadig at være det ledende mærke indenfor fodtøj i Europa.

”Hos Bianco i METROPOL ShoppingCenter
bliver kunderne mødt med et smil,
og de får hurtigt følelsen af at være velkommen”.