Hønemor voksede ud af Pigen & Trompeten

/Hønemor voksede ud af Pigen & Trompeten
Hønemor voksede ud af Pigen & Trompeten2017-10-10T14:46:37+00:00

Ny butik i METROPOL ShoppingCenter kombinerer tøj til de mindste
med et bredt udvalg i interiør og indretning

Da Malene Buhl blev mor til en lille søn for knap to år siden åbnede sig en helt ny verden. Først fik hun øjnene op for et univers med børnetøj, og da hun fik chancen for at få foden under egen disk, var det oplagt at kombinere en glødende interesse for interiør og indretning med tøj til de mindste.
Malene Buhl er udlært hos Bahne i METROPOL ShoppingCenter og var der i fem år, inden hun flyttede til Idémøbler på Frederikshavnsvej. Her var hun i fire år, og det var helt tilfældigt, at hun fik nøglen til sin egen butik.

Nye planer
– Jeg var begyndt at handle i Pigen & Trompeten i Østergade. Da butikken skulle sælges, og den nye ejer sprang fra i 11. time, fik jeg et tilbud, som jeg endte med ikke at kunne sig nej til, smiler Malene Buhl, der dog allerede havde helt nye planer for den populære børnetøjsbutik med de gode mærkevarer.
– Jeg syntes, at det var naturligt at kombinere min store interesse for indretning med børnetøj, men lokalerne i Østergade var for små, så det var oplagt at flytte ind i METROPOL ShoppingCenter, da muligheden bød sig. Her har jeg med Hønemor fået mulighed for at udvide sortimentet med interiør og sko til børnene og samtidig tilbyde kunderne kvalitetstøj fra 0-10 år fra så kendte mærker som Marmar, Sofie Schnoor, Liewood og The New. Desuden kan kunderne købe sko fra fx Woden, og så har vores bamseunivers Jelly Cat nærmest blæst os over ende, lige som vi forventer, at et boldbassin af stof, som vi snart får, vil blive et kæmpe hit, fortæller Malene Buhl, der elsker at være kreativ og give kunderne gode råd til indretning af børneværelset eller til den helt perfekte gave.

Perfekt placering
– Det er fedt igen at være en del af METROPOL ShoppingCenter. Jeg er indfødt hjørringenser og har jo set, hvordan udviklingen i midtbyen længe har trukket mod centret. Vi har fået en fuldstændig perfekt placering i det lokale, hvor Modström tidligere var. Tæt på magneter som H&M, Matas, Hunkemöller og Fætter BR, så vi er kommet til at ligge i et rigtigt smørhul – et rigtigt kvindestrøg.
– Jeg kan mærke, at jeg har savnet METROPOL. Efter fem år kender jeg mange i centrets andre butikker, og det giver en tryghed i hverdagen. Desuden er det hyggeligt, at mange kunder faktisk stadig kan huske mig fra min tid i Bahne, men heldigvis kommer der også rigtig mange nye kunder til, som godt kan lide vores koncept.

Travl sommer
– Jeg overtog Pigen & Trompeten i Østergade i maj, og den 1. august åbnede jeg i METROPOL ShoppingCenter, så sommeren har godt nok været travl og spændende. Foruden jeg selv kan kunderne møde Simone Rosenkilde, som er ansat på fuld tid, og vores unge pige, Nicoline, som går til hånde og hjælper med at ekspedere, typisk i weekenderne, forklarer Malene Buhl, der ikke lægger skjul på, at hun er super glad for sin nye rolle som både mor og indehaver af Hønemor i Danmarks bedste shoppingcenter.

“Det er fedt igen at være en del af
METROPOL ShoppingCenter”
Malene Buhl, indehaver af Hønemor
– børnetøj og interiør