Tiden står aldrig stille hos Møller Guld, Sølv og Ure

/Tiden står aldrig stille hos Møller Guld, Sølv og Ure
Tiden står aldrig stille hos Møller Guld, Sølv og Ure2017-03-06T20:45:50+00:00

TIDEN STÅR ALDRIG STILLE HOS MØLLER GULD, SØLV OG URE

Solidt forankrede traditioner møder masser af nyheder i butikken i METROPOL ShoppingCenter

Udstrakt service, personlig betjening, rådgivning baseret på omfattende faglig viden samt et bredt og spændende varesortiment er det fundament, som Møller Guld, Sølv og Ure i METROPOL ShoppingCenter bygger på. Her finder kunder fra hele Vendsyssel præcis den vare, som de er på udkig efter – uanset om de ønsker at forkæle sig selv eller andre med en gave.
Møller Guld, Sølv og Ure har været en del af METROPOL ShoppingCenter lige fra centrets første åbningsdag. Butikken ejes af Peter Møller, der også driver en lignende forretning samt Thiele i Hobro. Møller Guld, Sølv og Ure er egentlig en gammel Hjørring-forretning, idet urmager Axel Møller i sin tid etablerede forretningen i Østergade, hvor hans søn Kaj Møller senere drev den videre.
– Så butikken er for så vidt blot blevet flyttet nogle få meter længere ned ad Østergade, smiler butikschef Christian Hjørringgaard, der har varetaget den daglige drift og ansvaret for butikkens i alt seks faste medarbejdere i fire år.

MODERNE BUTIK
– Møller Guld, Sølv og Ure er en moderne butik med stærke rødder og baseret på de gamle dyder. Vi fører et utroligt bredt udvalg indenfor både smykker og ure. Vi har således smykker og ure fra 100 kr. til 50.000 kr. I vores sortiment kan vi tilbyde rigtig mange af de kendte mærkevarer, og nogle af dem er vi de eneste i Vendsyssel, der fører.

– Fra den 1. juni kan vi som noget nyt og som de eneste i Hjørring tilbyde kunderne ure fra Citizen – et gammelt og særdeles anerkendt mærke med ure fra omkring 800 kr. til 6000 kr. Vi har allerede haft mange forespørgsler på ikke mindst de populære dykkerure fra Citizen, forklarer Christian Hjørringgaard og tilføjer, at kunderne også finder ure fra bl.a. Tissot, Certina, Marc Jacobs og Michael Kors hos Møller Guld, Sølv og Ure.

– Fra den 1. juni føjer vi også moderne smykker fra Randers Sølvvarefabrik til vores i forvejen store smykkesortiment. Randers Sølvvarefabrik er kendt for lækker dansk kvalitet – kraftige, håndlavede sølvsmykker som især henvender sig til yngre kvinder. Blandt vores kendte smykkemærker er desuden Julie Sandlau, Aagaard Smykker, Kranz & Ziegler samt Christina Watches.

VARIERET UDVALG
– Hos os finder kunderne et utrolig varieret udvalg, der favner bredt og henvender sig til alle aldersklasser. Vi fører artikler lige fra dåbsgaver til vielsesringe og gaver til andre store begivenheder. Desuden tilbyder vi som nogle af de efterhånden få selv at reparere alle slags ure og reparere, tilpasse og renovere smykker, påpeger Christian Hjørringgaard, der selv er udlært urmager.
I kraft af et tæt samarbejde med øvrige smykke- og urforretninger i Danmark tilbyder Møller Guld, Sølv og Ure landsdækkende bytteservice.