Ny eksklusiv og moderne frisørsalon

/Ny eksklusiv og moderne frisørsalon
Ny eksklusiv og moderne frisørsalon 2017-03-06T20:45:50+00:00

Ny eksklusiv og moderne frisørsalon 

Passion og høj faglighed ligger bag hvert eneste klip hos Hos Højhus i METROPOL ShoppingCenter.

Rikke Højhus er ny frisørmester i METROPOL ShoppingCenter. Men hun er ikke ny i centret, for hun er udlært hos Centerfrisøren, hvor hun de seneste seks år har været daglig leder, inden hun rykkede ind i lokalerne overfor Kvickly med sine egne dygtige og engagerede frisører.

For de otte medarbejdere er arbejdet med hår en passion og en livsstil, og derfor kan kunderne også altid være sikre på at blive betjent af smilende frisører, der har kunden og kundens ønsker i fokus.

Høj faglighed

– Vi lytter og har stor forståelse for, hvad kunderne gerne vil, og vi løser altid opgaven med afsæt i vores høje faglighed. Vi har et ærligt ønske om, at kunden skal se godt ud, når han eller hun går herfra. Vi vil gerne gøre en forskel, og det kan vi se, at kunderne sætter pris på, for vi har allerede faste kunder, som kommer fra København, Aarhus og Aalborg for at blive klippet hos Hos Højhus, smiler Rikke Højhus.

Professionel barbering

– Vores kundekreds er utroligt bred. Her kommer mænd og kvinder i alle aldre samt børn og unge. Med vores beliggenhed i et center er vi meget bevidste om hele tiden at være med på den nyeste mode indenfor vores fag. Derfor tager vi også på kurser i London, hvor vi lærer nyt og oplever de nyeste tendenser i frisørfaget, understreger Rikke Højhus, der som den eneste salon i Hjørring tilbyder professionel barbering.

– Vi har indrettet en ægte barbersalon med gammeldags barberstole. Medarbejderne har været på kursus i barbering, og vi kan derfor tilbyde faglig korrekt skægpleje og barbering med sæbe og ragekniv, tilføjer Rikke Højhus.