NIELSENs har smart tøj til hele familien

/NIELSENs har smart tøj til hele familien
NIELSENs har smart tøj til hele familien2017-03-06T20:45:54+00:00

nielsen2

nielsen1

NIELSENs butik i METROPOL ShoppingCenter er kædens eneste i Vendsyssel, og det betyder, at kunderne her kan finde smart tøj, som de ikke kan finde andre steder i landsdelen. Her er der mærkevarer og egne producerede varer til hele familien.

Højt profilerede mærkevarer hænger side om side med en palette af egne producerede varer hos NIELSENs herre og Teenz i METROPOL ShoppingCenter. Og netop den spændende cocktail er med til at understrege den position, som NIELSENs har oparbejdet indenfor smart tøj til hele familien i Danmark i mere end et halvt århundrede.

– Vi ønsker at være kendt for at være butikken, hvor hele familien kan finde smart tøj af høj kvalitet og samtidig til fornuftige priser. Og vi kan konstatere, at konceptet har slået an i Hjørring, hvor vi har været en del af METROPOL ShoppingCenter lige fra første dag, og nu glæder os over, at vi også i stigende omfang tiltrækker kunder fra resten af Vendsyssel, ikke mindst fra både Frederikshavn og Skagen, siger Sten Nygaard, der er butikschef for både herreafdelingen og for Teenz, og som desuden er formand for Centerforeningen i Danmarks bedste shoppingcenter.

Eneste i Vendsyssel

– Vi er eneste NIELSENs butik i Vendsyssel, og det betyder umiddelbart, at kunderne ikke finder mærker som fx Blue Link, Peroni eller Rui Felizardo andre steder nord for Limfjorden. Det er nemlig vores egne mærker, og dem supplerer vi med danske og internationale mærkevarer som Henri Lloyd, Camel Active, Signal, Meyer, Eterna og Selected. I Teenz (8-16 år) fører vi desuden kendte mærker som Mono, Cost:bart, D-Xel og Hound. Med så mange gode mærker i samme butik, føler kunderne, at de virkelig får noget for pengene, når de handler hos os, påpeger Sten Nygaard, der er daglig chef for syv faste medarbejdere – to i Teenz og fem i herreafdelingen.

– Vi har en stab af dygtige og engagerede medarbejdere, hvoraf de fleste har været her i adskillige år. Det betyder, at der med tiden opstår et tæt forhold mellem vores medarbejdere og de mange kunder, der kommer her for at forny garderoben.

17 afdelinger

NIELSENs kæden tog sin begyndelse, da Jørgen Nielsen slog dørene op til Jørgens Herremagasin på Faaborgvej i Odense. Få år senere opstod idéen om tøj til hele familien, og flere butikker åbnede under navnet Jørgen & Jørgine. I 2006 skiftede kæden navn til NIELSENs.

I kraft af sin størrelse er NIELSENs i stand til at producere en del varer selv. Fra centrallageret bringes varerne ud til de foreløbig 17 afdelinger rundt i landet.

I dag er det de tre søskende Susan Bebe Andersen, Jesper Bebe Nielsen og Søren Bebe Nielsen, der står i spidsen for de omkring 250 medarbejdere.

Virksomheden har igennem mange år været i fortsat vækst, og foruden 15 butikker, primært i Jylland og på Fyn, driver NIELSENs to butikker på Sjælland. Der er fortsat store ambitioner om vækst bl.a. gennem kontinuerlig konceptudvikling af varesortiment og butikker samt ved åbning af nye butikker på attraktive placeringer i Danmark.

Fakta om NIELSENs

  • Grundlagt i 1961 som Jørgen & Jørgine
  • 17 afdelinger på landsplan
  • 250 medarbejdere på landsplan
  • Har mode til herre, dame og teenz (8-16 år)