Butler|Loftet står på mål for klassisk ­moden stil

/Butler|Loftet står på mål for klassisk ­moden stil
Butler|Loftet står på mål for klassisk ­moden stil2017-12-13T13:05:23+00:00

Butler|Loftet har jeans til 400 kr. og jakker til 12.000 kr.
Kunderne er drenge og piger fra 15 til 30 år, og de er meget bevidste om den stil og kvalitet, de efterspørger.

Butler/Loftet er en butik med højt profilerede mærkevarer til piger og drenge, mænd og kvinder. Spændet i pris er stort, og stilen er smart, klassisk og moden.
– Vi er en butik, der henvender sig til drenge og piger fra 15 til 30 år. Pigerne er lidt yngre end drengene og mændene, men fælles for dem er, at de søger de gode mærker, og at stilen skal være klassisk. Vores kunder går ikke primært efter street-inspireret tøj eller baggy jeans – dem har vi selvfølgelig også. Men selv om kunderne er unge, er de mest til den klassiske stil, mener butikschef Tobias Rantzau, der er udlært i tøjbutikker, men som kun har stået spidsen for ­Butler/Loftet i METROPOL ShoppingCenter ­siden den 1. september.

Spænder utroligt bredt
– Jeg synes, at vores kunder spænder utroligt bredt, men de er tydeligt meget bevidste om, hvad de søger. Både i forhold til de mange stærke brands, vi har på hylderne, og i den kvalitet som de søger i forhold til design, materialer og funktionalitet.
– Vi har tøj til de fleste unge, og selv om vi har rigtig mange af verdens meste kendte mærker, så behøver tøjet ikke at koste en formue. Hos os finder kunderne nemt jeans til 400 kr., men vi har også dem, der koster 1100 kr. eller mere. Vi har jakker fra 1500 kr. til 12.000 kr. for den dyreste fra Parajumpers, så der er noget for enhver smag og pengepung, smiler Topbias Rantzau, der står i spidsen for en fast stab af fire fuldtidsmedarbejdere samt medhjælp.

To af hver
– Vi betjener jo både drenge og piger, så vi er selv to af hver. De mandlige medarbejdere kan selvfølgelig sagtens betjene kvindelige kunder og omvendt, men jeg tror, at piger snakker bedst med piger. Pigerne ved, hvordan tøjet skal sidde på pigerne, så derfor passer mixet i personalegruppen perfekt.
Perfekt er også butikkens placering i ­METROPOL ShoppingCenter.
– Vi har en dejlig stor butik tæt på hoved­indgangen fra Østergade og tæt på rulle­trappen fra parkeringskælderen, så ­placeringen kan ikke være bedre, påpeger Tobias Rantzau, der glæder sig over at være en del af et center, hvor der er styr på dagligdagen.