Flying Tiger Copenhagen

/Flying Tiger Copenhagen
Flying Tiger Copenhagen2017-08-22T11:42:43+00:00

Tiger har valgt at flytte ind i METROPOL ShoppingCenter
for at komme i kontakt med en endnu bredere kundekreds.

Måske finder butikschef Betina Jensen og hendes medarbejdere på at uddele 500 ispinde en dag. Måske klæder de sig ud i sjovt tøj. Måske byder de kunderne på en pudsig lille gave. Fordi kunderne skal opfatte Tiger som en unik, sjov butik, hvor det vrimler med hyggelige oplevelser. Hver dag, hver uge eller hvornår det nu lige passer.
Tiger er en af de nyeste butikker i METROPOL ShoppingCenter. Efter 15 år i Strømgade er butikken med et usædvanligt bredt sortiment flyttet til den anden ende af byen.

Bredere kundekreds
– Vi har været utroligt glade for at være en del af gågademiljøet i Strømgade, hvor vi har haft et rigtig godt forhold til vores kolleger i de andre forretninger, men vi har valgt at flytte, fordi vi håber at kunne komme i kontakt med endnu flere unge kunder i METROPOL ShoppingCenter og dermed gøre vores kundekreds endnu bredere. Tiger-konceptet henvender sig netop til kunder i alle aldre, understreger Betina Jensen, der har været ansat i Tiger i alle de 15 år, butikken har været i Hjørring.

Nye varer
– I METROPOL har vi overtaget det lokale, hvor tidligere dametøjsbutikken SOLO lå. Det er lidt mindre end de lokaler, vi kom fra, men det har givet os chancen for at fokusere meget mere på vores sortiment og dermed styrke de områder, som kunderne ønsker, påpeger Betina Jensen, der tilføjer, at Tiger får nye varer to gange om måneden samt supplerende kampagne-varer løbende. I gennemsnit introducerer Tiger 300 nye varer hver måned.
– I Tiger køber vi selv vores varer, ligesom vi får varer produceret eksklusivt til os. Det betyder, at kunderne hos os finder produkter, som de ikke kan finde andre steder. Det er med til at forstærke oplevelsen, siger butikschefen.

500 butikker
Tiger begyndte med en enkelt butik i hjertet af København i 1995 og er siden vokset til at være et internationalt retail mærke med 500 butikker fordelt over hele verden. 71 af butikkerne er placeret i Danmark.
På hylderne ligger en usædvanlig bred vifte af varer fra køkkenting, elektronik, lys, lamper, ure og krydderier over kontorudstyr, hobbyartikler, papirvarer, toiletartikler og legetøj til festartikler, briller og produkter til den personlige pleje.
– Selv om vi er helt nye i METROPOL ShoppingCenter er vi blevet taget rigtig godt imod. Allerede mens vi flyttede ind, kom der medarbejdere fra centrets øvrige butikker og bød os velkommen. Det var en dejlig velkomst at få, smiler Betina Jensen.