Game Stop – alt i spil til børn og voksne

/Game Stop – alt i spil til børn og voksne
Game Stop – alt i spil til børn og voksne2017-03-06T20:45:55+00:00

Alt i spil til børn og voksne
Hos GameStop er alle vilde med at spille.
Her finder kunderne de nyeste spil – også spil, som de ikke kan få i andre butikker,
og så har GameStop naturligvis også alle de bedste spillekonsoller på hylderne.

Hos GameStop finder alle – lige fra børn på syv år til deres meget voksne fædre eller mødre – lige præcis det spil, som de allerhelst vil bruge nogle timer med. GameStop i METROPOL ShoppingCenter har nemlig alle de nyeste spil. Og rigtig mange som kunderne ikke finder i andre butikker. Oven i handlen følger helt gratis råd og vejledning om både spil og spillekonsoller.
– GameStop er en specialbutik, hvor vi ved alt om spil. Vi er fire medarbejdere, og vi elsker alle at spille og sætte os ind i de nyeste spil og tendenser på det kæmpe store marked, fortæller butikschef Nick Frandsen, der selv er nyeste ansigt i butikken.
GameStop har været en del af METROPOL ShoppingCenter siden åbningen, men butikschefen har kun været ansat siden foråret. Egentlig kommer han fra Silkeborg og er udlært i Eventyrsport. Inden GameStop var den kun 23-årige souschef hos Marcus i Friis i Aalborg.

Råd og vejledning
– Jeg har altid haft lyst til at arbejde i en butik og møde kunderne, og jeg er blevet positivt overrasket over Hjørring. Det er virkelig en god by med en masse søde mennesker, og rigtig mange af dem kommer heldigvis ind til os i GameStop, hvor vi er klar med råd og vejledning. Mange forældre kommer ind for at spørge til de spil, som børnene ønsker sig. Vi stiller os ikke til dommer, men forklarer om spillene fx i forhold til børnenes alder, siger Nick Frandsen, der selv bruger en del af sin fritid på at spille og lære de nyeste spil at kende.

Alle spiller
– Vores kundekreds er utroligt bred. Det er anerkendt at spille. Man er ikke nødvendigvis en nørd, fordi man elsker at spille. Alle gør det. Børn, far eller mor. Eller hele familien spiller sammen. Alle spiller, men det er selvfølgelig forskelligt, hvad man gerne vil spille. FIFA er stadig et kæmpe hit blandt fodboldelskere. Mange elsker skydespil, hvor de kan kæmpe mod hinanden. Selv kan jeg bedst lide spil, hvor der er en historie at forholde sig til, siger den unge butikschef, der har hjælp af Lene, Philip og Mads, der hver har deres interesser indenfor spil og derfor er i stand til at hjælpe kunderne med alle typer af spil.

Nyheder

Med eftersommeren og efterårets komme er det ved at være højsæson for spil. ”Metal Gear Solid”, som er et historiedrevet spil, er netop kommet på hylderne hos GameStop, og til november kommer Call Of Duty ”Black Ops 3”, som er ægte skydeaction.
– Udover de nyeste spil til alle de bedste platforme fører vi naturligvis også en bred vifte af spillemaskiner som Xbox, Wii og Play Station, understreger den unge butikschef.
GameStop er en amerikansk koncern, der har 45 butikker i Danmark.