Skoringen METROPOL helt fremme i skoene

/Skoringen METROPOL helt fremme i skoene
Skoringen METROPOL helt fremme i skoene2017-03-06T20:45:56+00:00

Butikken er kåret som den næstbedste i Danmark indenfor ­kæden målt på blandt andet kundeoplevelse, faglighed og service

– Medarbejderne i butikken fortjener alle roserne. Uden fagligt dygtige og engagerede medarbejdere, der brænder for sko, ville vi aldrig have oplevet den succes, som vi gør i METROPOL. Og uden dem var vi aldrig kommet ind på en flot andenplads i konkurrencen om at være den bedste skobutik indenfor Skoringens ca. 80 butikker i Danmark. Jeg er utrolig stolt.
Lars Jacob, der foruden Skoringen METROPOL også ejer Skoringen i Brønderslev, er ikke et sekund i tvivl om, at det er medarbejderne, der har en meget stor del af æren for, at butikken i centret i 2014 blev kåret til en af landets bedste målt på parametre som bl.a. faglighed, service, kundeoplevelser og det præcis rigtige udvalg.

Medarbejderne
– Det er jo medarbejderne bag disken, som kunderne møder, straks de træder ind i butikken. Kunderne oplever altid, at der er tilstrækkeligt med personale. Medarbejderne er lokale, så de kender mange af kunderne, og så brænder de for sko. I Skoringen METROPOL har vi fokus på branchekendskab, som sammen med erfaring danner grobund for de indkøb, som vi gør. Vi er meget fokuseret på sæsonerne, og for os er det afgørende, at vi kan tilbyde kunderne de rigtige sko til de rigtige årstider, understreger Lars Jacob.
Skoringen omfatter 160 butikker i Danmark & Norge, og kæden står selv for indkøb af kvalitetsfodtøj ude i verden.

Lokalt fingeraftryk
– Men vi er alle selvstændige forretningsfolk, og vi er lokalt med til at sætte vores fingeraftryk på sortimentet. Vi fører naturligvis som minimum kædens basissortiment, men derudover køber vi i Skoringen METROPOL også ind selv både ud fra vores erfaring og ud fra vores branchekendskab, forklarer Lars Jacob, der har været en del af METROPOL ShoppingCenter helt fra åbningen den 4. marts 2008.
– Jeg var egentlig ikke i tvivl om, at jeg skulle åbne en skobutik i centret. På det tidspunkt havde rigtig mange indkøbscentre fremgang, og jeg havde allerede dengang en god fornemmelse af, at METROPOL ShoppingCenter ville flytte centrum i Hjørring fra området omkring Springvandspladsen og ned i Østergade. Udviklingen har jo vist, at det kom til at gå sådan, og jeg er da glad for, at jeg var med til at være på forkant med den udvikling, siger Lars Jacob.

Flere og flere kunder
– Vi er utroligt glade for butikken og for METROPOL ShoppingCenter. Vi oplever hele tiden, at antallet af kunder vokser i vores forretning. Vendelboerne har ry for at være lidt skeptiske overfor nyt, og der gik da også nogen tid, før vi for alvor blev accepteret. De unge tog imod os med kyshånd fra den første dag, og siden er vores kundegruppe bare vokset og vokset, tilføjer Lars Jacob.