Matas åbner op for 17.000 varer

/Matas åbner op for 17.000 varer
Matas åbner op for 17.000 varer2017-03-06T20:45:56+00:00

Butikken i METROPOL ShoppingCenter er blandt de største i landet – nu kan kunderne købe alle kædens varer

17.000 varer fylder rigtig mange hyldemeter. Og til så mange varer er det kun de færreste butikker, der kan have plads. Alligevel garanterer Matas-kæden nu, at uanset hvilken Matas-butik kunden går ind i, kan butikken levere alt fra det 17.000 numre store sortiment.

– Som noget nyt kan vi nu garantere kunderne, at de kan købe alt det, som også ligger i online-shoppen. Uanset hvilken Matas-butik kunden kommer ind i Danmark, understreger butikschef i Matas i METROPOL ShoppingCenter, Malene Jensen.

Skaffer hjem
– Hvis kunden kommer herind og efterspørger en vare, som vi ikke umiddelbart har på hylderne, så kan vi i løbet af bare et par dage skaffe den hjem fra Matas’ online-butik. Vi hører til blandt de største butikker i Matas-kæden, og det vil sige, at vi i kraft af vores størrelse og placering i METROPOL ShoppingCenter har et stort udvalg. Vi fører naturligvis de basisvarer, som alle i kæden har, og derudover kan der sagtens være varer, som vi fører i METROPOL ShoppingCenter, men som vores kolleger ikke har på hylderne, forklarer Malene Jensen.

– Det er klart, at en mindre butik på Strøget i København med så central en placering formentlig vil have et andet udvalg end os, men hvis vores kunder ønsker et helt bestemt, eksklusivt kosmetikmærke eller produkt, så skaffer vi det bare.

Flere varer
– Vi er helt sikre på, at vores mange gode kunder fra Hjørring og nærmeste opland vil tage godt imod det nye tilbud, for selv om vi løbende evaluerer vores sortiment, tilføjer mange nye varer, og selvfølgelig konstaterer stor efterspørgsel på de mest populære mærker, så kan vi nu tilbyde endnu flere fantastiske produkter, understreger Malene Jensen.

Når kunden har bestilt sin vare, sender medarbejderne hos Matas i METROPOL ShoppingCenter ordren videre til kæden, og kunden vil herefter få en mail eller en sms om, at varen er klar til afhentning et par dage senere. Hvis ordren er på 250 kr. eller mere, vil fragten være gratis. Hvis kunden derimod ønsker at få varen leveret ved døren, skal man regne med et beløb til at dække fragten.

Superglad
– Med det nye tilbud fra Matas lever vi i endnu højere grad op til vores slogan, nemlig at vi ønsker at vores kunder skal have det godt og se godt ud til rimelige penge, smiler Malene Jensen, der er superglad for at være en del af fællesskabet i METROPOL ShoppingCenter.

– Jeg synes, at vi har en fantastisk god placering, tæt ved indgangen. Vi oplever stor synlighed, og så har vi en rigtig god kommunikation butikkerne imellem. Vi hjælper tit hinanden, fx bruger kollegerne os, hvis de har behov for at få lagt makeup til et modeshow. Omvendt låner vi fx noget tøj hos dem til vores udstilling. Det fungerer bare perfekt, synes jeg.

Fakta:
Matas A/S blev dannet i 1949
294 Matas butikker i Danmark
Ca. 2.500 medarbejdere i alt i Matas kæden