Sunset Boulevard

Home/Sunset Boulevard
Sunset Boulevard 2017-08-22T11:40:32+00:00

 

Sunset Boulevard har succes med online-salg

Med en ny hjemmeside har gæsterne mulighed for at bestille mad online og betale med fx Danske Banks MobilePay

Af Niels Henriksen

Som den første fastfood-restaurant i Hjørring tilbyder Sunset Boulevard i METROPOL ShoppingCenter både bestilling og betaling af maden online, og selv om konceptet er nyt, er successen allerede i hus.

– Vi vil gerne gøre det lettere for METROPOLs gæster at købe mad hos os. Derfor har vi lanceret  en ny hjemmeside til onlinebestilling, så vores gæster kan afhente deres frisklavede mad i restauranten på et aftalt tidspunkt. På den måde skærer vi noget af ventetiden fra, hvilket både er til gavn for gæsterne og os, forklarer restaurantchef Anne Stahlschmidt.

Det nye koncept har ikke mindst vakt glæde hos vores kolleger i METROPOL ShoppingCenter og i andre af byens butikker. Hvis man kun har en halv times middagspause,  så er det hurtigt og nemt at bestille og betale online og få maden udleveret med det samme, påpeger restaurantchefen.

Sådan gør du
Du kan både bestille din mad fra Sunset Boulevard via computer og mobil.

  1. Gå ind på sunset-boulevard.dk
  2. Vælg restaurant og afhentningstidspunkt
  3. Sammensæt din menu i ro og mag
  4. Vælg en onlinebetalingsform fx MobilePay, indtast telefonnummer, hvorefter du modtager en betalingsanmodning på mobilen
  5. Hent din mad i restauranten uden at stå i kø eller betale ved kassen – hurtigt og nemt

Udvikling
Menukortet har siden 1996 gennemgået en rivende udvikling, hvor vi aldrig har fraveget fokus på den høje og friske kvalitet, men helt i tidens ånd har vi nu suppleret de berømte sandwich med den nye Hereford Burger med en kæmpe bøf med masser af smag.

– Da vi for et par år tilbage introducerede vores første burgere, oplevede vi, at det på trods af hård konkurrence blev taget rigtigt godt imod. Nu vil vi gerne forkæle danskerne lidt ekstra, hvilket der er kommet en helt ny serie af burgere med Hereford-bøffer fra kødkvæg ud af, fortæller Anne Stahlschmidt.

Anne Stahlschmidt er særdeles tilfreds med at være en del af METROPOL ShoppingCenter.  – Her føler vi os som en del af en familie. Centerledelsen er rigtig god til at involvere butikkerne, og vi drager da stor nytte af de mange gode og spændende arrangementer og events for både børn og voksne, understreger hun.

Fakta om Sunset Boulevard
Sunset Boulevard er Danmarks næststørste restaurantkæde og bedst kendt for sine friske sandwich og burgere. Restaurantkæden blev etableret i 1996 af Jeppe Droob og består i dag af 46 restauranter – 45 i  Danmark, en på Færøerne. På landsplan beskæftiger Sunset Boulevard ca. 1.000 medarbejdere.

”Vi vil gerne forkæle danskerne lidt ekstra, hvilket der er kommet en helt ny serie af burgere med Hereford-bøffer ud af”.

Anne Stahlschmidt, restaurantchef Sunset Boulevard