TELIA vil give den bedste service

/TELIA vil give den bedste service
TELIA vil give den bedste service2017-03-06T20:45:58+00:00

   

Engagerede medarbejdere og professionel rådgivning giver kunderne merværdi hos telebutikken i METROPOL ShoppingCenter

Mobiltelefonerne bliver mere og mere avancerede. Abonnement og muligheder for tilkøb bliver endnu mere kundetilpassede. Og dermed bliver hele markedet endnu sværere at overskue for den enkelte kunde. Behovet for seriøs og professionel rådgivning har aldrig været større.
– Hos Telia har vi et mål om at være dem, der giver kunderne den bedste service. Både når de overvejer at investere i en ny mobiltelefon, en tablet eller en af vores mange andre løsninger. Og hvis de efterfølgende får problemer med brugen af deres nye produkt. Så står vi naturligvis klar med råd og vejledning. Hos Telia i METROPOL ShoppingCenter er vi fem medarbejdere. Vi har tid og kompetence til at hjælpe kunden til den helt rigtige løsning, og vi er først tilfredse, når kunden går glad herfra, understreger butikschef Mogens Christiansen.

I orkanens øje
Telia i METROPOL ShoppingCenter er placeret midt i orkanens øje, umiddelbart ved hovedindgangen fra Østergade og ved rulletrappen fra parkeringskælderen.
– Vi kan simpelt hen ikke drømme om en bedre placering. Vi har været med, fra centret åbnede, og vi får en super eksponering her, påpeger butikschefen, der byder på en perlerække af spændende løsninger, både i forhold til smartphone, tablets, tilbehør, bredbånd og tv.

TV og bøger
– Vores tv-løsninger er utroligt populære. Telia TV kræver blot en app, som kan oprettes i butikken. Så har kunden mulighed for at se tv på telefon, tablet eller pc uanset tid og sted. Vi tilbyder tre pakker, 4One med otte kanaler, 4More med 18 kanaler og 4All med 41
kanaler. Sammen med Telia Bredbånd kan der skræddersyes en endnu mere tilpasset løsning, som endda kan benyttes af flere, forklarer Mogens Christiansen.
Foruden Telia TV, HBO og Spotify tilbyder Telia nu også som noget nyt Storytel, hvor brugeren enten kan lytte til lydbøger eller selv kan læse e-bøger med mulighed for at downloade op til fem bøger og tage med på ferien.
– Vi kan tilbyde kunderne langt de fleste anerkendte mobiltelefoner, men iPhone 6 er ny og særdeles interessant i øjeblikket. Til julegaver oplever vi også stor interesse for fx iPad eller andre tablets med sim-kort. Vi fører selvfølgelig også et bredt sortiment indenfor tilbehør som smarte covers, etuier og ikke mindst panserglas, der minimerer risikoen for flækkede skærme.

Underholdningscenter
– En moderne smartphone med data har udviklet sig til et underholdningscenter. Vi bruger telefonen til at surfe på nettet som en computer, vi ser film, læser bøger og hører musik. Med en bluetooth-forbindelse kan vi sende musikken fra telefonen ud igennem vores kvalitetshøjttalere fra Harman Kardon og få en fantastisk lyd. Højttalerne kører på genopladelige batterier og kan derfor benyttes over alt. Eller musikken kan strømme via trådløst netværk ud gennem super højttalere fra Sonos til alle rum i hjemmet. Den trådløse musik i professionel kvalitet tror vi meget på som oplagte julegaveemner sammen med især Telia TV og Storytel, siger Mogens Christiansen.