ARNOLD BUSCK støver boghandlen af

/ARNOLD BUSCK støver boghandlen af
ARNOLD BUSCK støver boghandlen af2017-03-06T20:45:58+00:00

   

Bøgerne er stadig fundamentet i butikken men nye og overraskende produkter får også plads på hylderne

Da den britiske forfatter J. K. Rowling begyndte at fortælle om Harry Potter og det mærkelige univers på Hogwarts, satte hun gang i en læselyst uden lige. Potter og hans venner gav nye og flere kunder hos boghandleren, og hos Arnold Busck i METROPOL ShoppingCenter i Hjørring har butikschef Anders Kristensen og hans tre medarbejdere ikke kun inviteret læserne indenfor. De tilbyder også en endnu bredere og overraskende oplevelse i boghandlen.
– Hos Arnold Busck brænder vi for vores fag. Vi elsker bøger, og vi læser alle utroligt meget. For os er det at være boghandler ikke kun et arbejde, det er en livsstil. Vi er boghandlere 24 timer i døgnet. Vi interesserer os for kunst og kultur i bred forstand, sådan at vi altid kan sætte kunden i centrum, når det gælder råd og professionel vejledning, påpeger Anders Kristensen, der glæder sig
over at få besøg af rigtig mange stamkunder fra hele Vendsyssel.

DANSKE OG ENGELSKE BØGER
– Vi er på fornavn med mange af vores kunder, der vælger at handle hos os, fordi de godt kan lide den ånd, vi gerne vil skabe i butikken, og fordi de kan være sikker på at finde et bredt udvalg af både danske og engelske bøger. Et stigende antal kunder ønsker at læse en engelsk bog på originalsproget, og derfor bestiller vi gerne bøger hjem fra England eller USA i stor stil, fortæller butikschefen.
Arnold Busck er Danmarks ældste kæde af boghandlere. Den første butik slog dørene op i 1896, og i dag er der 30 butikker i kæden plus en webshop. Bogen er stadig fundamentet hos Arnold Busck, men en række nye og også overraskende produkter har i årenes løb sneget sig ind på hylderne.

LEGETØJ OG HOBBY

– Vi fører naturligvis de produkter, som kunderne traditionelt forventer at finde i en boghandel. Det er papirvarer, brætspil og alt det, som børn og unge bruger i skolen og på uddannelsesinstitutioner, inklusiv de mest moderne skoletasker. Arnold Busck har været en del af METROPOL ShoppingCenter siden åbningen i 2008, og vi har konstateret et stigende ønske og behov for en legetøjsbutik. Den udfordring har vi taget op og indrettet en afdeling med noget af tidens mest populære legetøj til både drenge og piger.
Madlavning og bagning optager danskerne som aldrig før. Bøger og udsendelser i tv fortæller os, hvordan vi gør og giver os ny inspiration i køkkenet. Som noget helt nyt tilbyder Arnold Busck boghandel nu en række produkter fra Panduro Hobby, blandt andet fondant, krymmel og perler til bagning samt et bredt udvalg af produkter til borddækning.

ØL OG CHOKOLADE
– Som nærmeste nabo til METROPOL ShoppingCenter har vi Vendsyssels bedste restaurant, Bryghuset Vendia. Derfor har vi selvfølgelig køkkenchef Kristian Rises egen kogebog på hylden, og som noget nyt er vi begyndt at forhandle bryghusets øl som gaveidé. Det er allerede blevet en forrygende succes, smiler Anders Kristensen, der også kan friste med dansk produceret, håndlavet chokolade, lakridspulver og oplevelsespakker som populære gaveidéer.
– Der er stadig enkelte, der opfatter boghandlen som en lidt støvet butik, men vi kan konstatere, at danskerne er begyndt at læse igen. Derfor er det vigtigt, at vi som boghandlere flytter os og følger med de nye tider. Vi inviterer jævnligt kendte forfattere og kunstnere indenfor i METROPOL ShoppingCenter til spændende events med mange hundrede gæster. Hos Arnold Busck støver vi boghandlen af og tilbyder kultur og kreativitet til hele familien, gør Anders Kristensen opmærksom på og giver stafetten videre til spisestedet Sunset Boulevard.