Verdens største sportskæde

/Verdens største sportskæde
Verdens største sportskæde2017-03-06T20:45:59+00:00

intersport_01   intersport_02

Medarbejderne i Intersport tilbyder tøj og udstyr til de fleste sportsgrene og en fagmæssig betjening

Med 5000 butikker er Intersport verdens største sportskæde. Én af butikkerne ligger lige indenfor døren i METROPOL ShoppingCenter i Hjørring. Her finder sportsfolk og modeinteresserede kunder et kæmpe udvalg af beklædning og udstyr til de fleste sportsgrene og et aktivt friluftsliv.
Intersport i METROPOL er arbejdsplads for fire faste medarbejdere og lige så mange løst tilknyttede. Butikken har været en del af centret lige fra den første dag, men det har butikschefen ikke. Han hedder Anders Gottlieb og tiltrådte som butikschef for et halvt år siden.

Stor viden
– Men jeg har været beskæftiget i sportsbranchen siden 1989. Jeg er udlært i en sportsbutik og har, indtil jeg flyttede til Hjørring, arbejdet i engrosleddet, så jeg har en omfattende viden og erfaring med sportstøj og udstyr, understreger Anders Gottlieb. Selv har han lagt fodboldstøvlerne på hylden for i stedet at kaste sig over cykling og løb.
Med 5000 butikker står Intersport naturligvis stærkt i forhold til producenterne af sportsbeklædning og udstyr, men selv om der er tale om en stor international kæde, så har de lokale butikker gode muligheder for at sætte deres eget fingeraftryk på udvalget i forretningen.
– Vi skal naturligvis have de tilbud, vi reklamerer med i vores aviser, og vi fører også vores egne kvalitetsmærker som McKinley, ProTouch og Energetics, men der kan sagtens være lokale forskelle på sortimentet i øvrigt. I Frederikshavn spiller de eksempelvis ishockey, og derfor kan kunderne finde udstyr til netop den sportsgren der, forklarer Anders Gottlieb, der lægger vægt på, at kunderne oplever en god og faglig betjening.

Specialbutik
– Vi er en specialbutik, hvor vi arbejder med specielle produkter. Det betyder, at der kan være nogle fakta, som kunderne har brug for at vide, og som kan gøre en forskel i forhold til, hvad kunden skal bruge den pågældende vare til. Derfor er det vigtigt, at vi har det professionelle kendskab til produkterne og kan råde kunderne.
Vi oplever, at kunderne som regel er rigtig godt forberedt, når de kommer i butikken. Det stiller selvfølgelig store krav til os, og vi holder da også løbende vores uddannelse ved lige, således at vi fortsat er en professionel samarbejdspartner og rådgiver overfor kunderne, understreger butikschefen, der tilføjer, at der kan være en del forskel på Intersport-butikker på strøggaderne og i centrene.

Centerbutik
– Vores butik i METROPOL ShoppingCenter er en typisk centerbutik, hvor vi har meget fokus på modeprægede produkter. I centret kommer kunderne typisk for at shoppe bredt, og derfor stiller det større krav til vores sortiment i forhold til fx størrelser og udvalg, gør Anders Gottlieb opmærksom på.
Intersport er i METROPOL ShoppingCenter placeret umiddelbart indenfor dørene ved hovedindgangen i Østergade og tæt på rulletrapperne til parkeringskælderen.
– Vi har en suveræn placering, hvor eksponeringen er helt perfekt, mener butikschefen, der sender stafetten videre til Arnold Busck boghandel.