qUINT

/qUINT
qUINT2017-03-06T20:45:59+00:00

quint2 quint1

Sneakers, caps & personlig stil

Af Niels Henriksen

Butikken kan godt virke lidt rodet – akkurat som drengeværelset derhjemme – og dem der er ansat går med sneakers, kasket, og er ikke bange for at skille sig ud. Akkurat som de mange kunder, der elsker at købe tøj eller bare hænge ud i qUINT i METROPOL ShoppingCenter.

– Vi vil helst ikke sætte en målgruppe på vores butik, men vi henvender os til dem, der tør lidt mere end gennemsnittet eller dem, som bare vil have noget fedt tøj, smiler butikschef i qUINT, Daniel Mejer, der også er chef for qUINT i Friis Citycenter i Aalborg.

qUINT – en del af en større virksomhed

qUINT er en del af Kaufmann-gruppen, der foruden en række eksklusive herretøjsforretninger af samme navn også består af Axel-butikker i Aarhus og København samt shops på nettet.
– qUINT blev faktisk til, da en medarbejder fra qUINT fik lov til at indrette et hjørne af en Kaufmann-butik med det amerikansk-inspirerede tøj og look, som kom til at danne afsæt for de nuværende 24 qUINT-butikker. Vi var i begyndelsen meget optaget af hiphop, men nu betegner vi os mere som en multibrand street fashion butik, hvor vi har mærker fra mange lande rundt omkring i verden. Stilen er usædvanlig bred, lige fra joggingbukser til jeans og t-shirts med blomstermotiv til en pæn skjorte til festen, understreger Daniel Mejer.

Genkendeligt
– Butikken kan ved første øjekast godt virke en smule rodet og kan derfor godt ligne værelset hjemme hos nogle af de fyre, der kommer her som kunder. Men der er faktisk system i rodet. For os har det bare været vigtigt at skabe noget genkendeligt, noget som kunderne kan identificere sig selv med.
– Vi har rigtig mange faste kunder, der køber det meste af deres tøj her, og for mange af dem er vi meget mere end blot en modebutik. Mange kommer også ind bare for at hænge ud og få en sludder eller få inspiration, og det er de meget velkomne til. Det synes vi bare er fedt.
– I qUINT har vi et af Danmarks største udvalg af sneakers fra fx Adidas, Nike, Asics og New Balance. Vores mærker kommer fra hele verden og for nogle gælder, at de kun kan købes i qUINT.
Lige nu er det mærker som Non-sens, Sniff og Black Scale, der hitter hos qUINT.

Fingeren på pulsen
– De 24 fysiske butikker har et nært samarbejde med kædens webshop, hvor vi lige nu arbejder på et spændende tiltag, der blandt andet handler om et endnu større samarbejde mellem webshop og butikkerne. Men finder kunden en vare på webshoppen, som ikke findes i butikken, så skaffer vi den. De unge fyre har i den grad fingeren på pulsen, når det gælder mode, og det stiller naturligvis spændende udfordringer til os som medarbejdere, siger Daniel Mejer, der sender stafetten videre til kollegerne i Butler-Loftet.