Café Friends

/Café Friends
Café Friends2017-03-06T20:46:00+00:00

cafe_friends_6cafe_friends_2

Café Friends er indrettet efter ­samme koncept som caféen i den ­verdensberømte tv-serie med Jennifer Aniston og Courtney Cox i ­centrale roller. Caféen har netop fornyet ­menukortet med de nyeste tendenser indenfor mad og drikke.

Dan Punar havde hørt meget om Hjørring, da han fik tilbuddet om at åbne café i METROPOL Shoppingcenter. Meget godt og en by med mange aktiviteter. Men selv om de fleste talte pænt om byen, så er den driftige res-tauratør alligevel blevet positivt overrasket. Særdeles positivt overrasket, for omsætningen bliver bare ved med at stige.

– Ud fra vores budget er omsætningen faktisk tredoblet, og vi kan konstatere en stigning kvartal for kvartal, så selv om jeg havde hørt meget positivt om Hjørring, så er jeg alligevel blevet positivt overrasket, fastslår Dan Punar, der åbnede Café Friends for knap halvandet år siden.

Tv-serie
Café Friends er indrettet efter samme koncept som caféen i den verdensberømte tv-serie med Jennifer Aniston og Courtney Cox i centrale roller. Dan Punar driver i forvejen en Café Friends på Vesterbro i Aalborg, men det er langt fra nok for den aktive aalborgenser med tyrkisk baggrund. Han driver nemlig desuden Café Visa i Kennedy Arkaden, to restauranter i Jomfru Ane Gade og en poolhal. I alt beskæftiger Dan Punar 187 medarbejdere i sine virksomheder, heraf de 13 på Café Friends i Hjørring.

Nyt menukort
– Café Friends er en café, hvor vi tilbyder, at kunderne kan sætte sig og slappe af, få lidt godt at spise eller blot noget at drikke. Vi tilbyder kaffe og andre varme drikke, øl, sodavand, vin og spændende drinks, og vi har netop fornyet vores menukort med de nyeste tendenser indenfor mad og drikke, fortæller Dan Punar, der lægger vægt på at tilbyde gæsterne hygge i et ægte café-miljø.

Café Friends er placeret i et af de mest centrale områder af METROPOL Shoppingcenter, nemlig præcis dér hvor kunder fra parkeringskælderen kommer op med rulletrappen, eller kunder fra Østergade strømmer ind ad hovedindgangen.

Meget overrasket
– Vi er rigtig glade for vores placering, og jeg er i det hele taget meget overrasket over, hvor meget der sker i METROPOL med aktiviteter, underholdning og faciliteter. Det er et utrolig flot center med meget finesse og med en særdeles fremadrettet vision, så jeg har mange roser til centrets daglige ledelse, understreger Dan Punar, der dog savner lidt mere liv i centret, når butikkerne lukker til hverdag kl. 19.

– Vores køkken lukker først kl. 20.30, en halv time efter at Kvickly har lukket, men på det tidspunkt er der godt nok meget stille i hele centret. Her kunne jeg godt tænke mig noget mere liv, men det handler vel om, at vi får fortalt hjørringenserne, at der i METROPOL Shoppingcenter er et hyggeligt spise- og mødested, som altså også har åbent udenfor butikkernes åbningstid, påpeger Dan Punar, som sender stafetten videre til Buksen.